domingo, 15 de julio de 2012

La Selecció Catalana de Fistball participarà al Campionat d’Europa Sub 21

La Selecció Catalana de Fistball participarà al Campionat d’Europa Sub 21 com a única competició oficial internacional d’aquest any 2012 per manca de suport econòmic. Gràcies a la col•laboració desinteressada de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes les nostres futures promeses posaran a prova l’any intens de treball per preparar aquesta competició.

Del 13 al 14 de juliol la selecció catalana s’enfrontarà a Txequia, Suissa, Austria i Alemanya en un so grup de tots contra tots. Podeu trobar tota la informació a www.faustball-diepoldsau.ch/em-2012.php.

La selecció catalana està formada per 8 jugadors (tots de la província de Lleida), l’entrenador Miquel Barniol i com a cap d’expedició el secretari de l’Associació Jorge Fernandez.

Els jugadors convocats són: Albert Lopez, Pau Garra, Gerard Urrea, Samuel Gasset, Jose Javier Blazquez, Walid Fawzy, Oriol Gassa i Adria Martinez.

Les expectatives de Catalunya són molt poques, atenent que, a excepció de Txequia, les seleccions rivals són molt potents amb campionats interns molt importants i molta experiència. De totes maneres Catalunya lluitarà per donar la sorpresa i no quedar en l’última plaça del campionat.

www.faustball-diepoldsau.ch/em-2012.php   .

fuente.  http://www.fistball.cat/noticies2.asp?idn=50&Campionat d'Europa Sub 21

No hay comentarios:

Publicar un comentario